Skip to content

Winand Kampen

Winand Kampen

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in de woningcorporatie- en VvE-wereld. In maart 2007 is Winand samen met Gerco Gedeeld Eigendom gestart. Sindsdien schiet hij opdrachtgevers te hulp met het oplossen van de meest complexe splitsingsprojecten en VvE-vraagstukken.

Robert Kirchner

Robert Kirchner

In de afgelopen jaren heeft hij vele splitsingsprojecten voor zijn rekening genomen. Robert is specialist op het gebied van splitsen, bouwkundige brandveiligheid en het activeren van VvE's. Op dit moment zet hij zijn ervaring in als projectleider op het gebied van onderhoud en renovaties.

Thijs van der Linden

Thijs van der Linden

In opdracht van verschillende woningcorporaties heeft Thijs zowel de rol van eigenaar als beheerder ingevuld. Hij is expert in het vormgeven van processen in het dagelijks beheer van VvE's. Daarnaast is hij examinator voor het praktijkonderdeel van de Persoonscertificering VvE beheer.

Koos Valkenier

Koos Valkenier

Hij heeft een technische achtergrond en veel expertise op VvE-gebied. Koos gaf leiding aan een beheerorganisatie en kent daardoor het VvE-beheer tot op beleids- en managementniveau.

Hans van Holten

Hans van Holten

Hans heeft als achtergrond bouwkunde, economische bedrijfstechniek en NLP. Gedreven coach en ondernemer met 25 jaar bedrijfsvoering en elf jaar VvE Management achter zich.

Menno de Laat

Menno de Laat

Na zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij is Menno in 2015 met zijn traineeship bij Gedeeld Eigendom gestart. Tijdens zijn afstudeeronderzoek onderzocht hij voor een woningcorporatie de organisatie van het VvE beheer en de invulling van de eigenaarsrol.

Loek Trautwein

Loek Trautwein

Loek heeft als interim-manager ruime ervaring. In opdracht van enkele woningcorporaties is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor het (her-)inrichten van de afdeling VvE beheer en de implementatie hiervan. Hij is expert in het coachen en aansturen van een team.

Gerco van Maanen

Gerco van Maanen

In 2007 startte hij samen met Winand Gedeeld Eigendom, toen al met ruim 8 jaar ervaring op zak. Hij is dé expert op het gebied van het appartementsrecht, splitsing van complexen, beheer van VvE's, verkoop van nieuwbouwcomplexen en verkoopcontracten.