Skip to content

Interim VvE beheer

Gedeeld Eigendom beschikt over ervaren beheerders die invulling kunnen geven aan alle beheer gerelateerde taken. Het tijdelijk waarnemen van complete beheerportefeuilles voor korte of langere periode is één van onze kernactiviteiten.

Binnen het afgesproken tijdsbestek voert de interim beheerder al het dagelijks beheer van de portefeuille. Hij adviseert besturen en eigenaars, zet reparatieopdrachten uit en voert alle werkzaamheden uit die samenhangen met de jaarlijkse VvE-vergaderingen. Extra aandacht wordt besteed aan het correct laten plaatsvinden van de besluitvorming. Lopende zaken pakken we op en de portefeuille beheren we tot aan een vloeiende overdracht naar een vaste beheerder.

Gedeeld Eigendom biedt ondersteuning aan de vaste VvE beheerders of aan de VvE beheer afdeling in zijn geheel. Met name tijdens het vergaderseizoen komen capaciteitsproblemen voor. Bij Gedeeld Eigendom staan altijd mensen klaar om de capaciteitsvraag te beantwoorden. Op deze manier voldoet de opdrachtgever aan haar verplichtingen richting de klant.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?