Skip to content

Inrichten TwinQ

Twinq is een software-programma waar een groot deel van de VvE-beheerders hun Verenigingen van Eigenaars mee bedient. Veel is mogelijk met dit programma. Als eigenaar van een appartement kun je via Twinq bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen wanneer de lift niet meer goed werkt. Alle eigenaren vinden hier ook de notulen van de laatste vergadering, maar ook de besluiten die destijds zijn genomen. Het bestuur van een VvE heeft meer bevoegdheden, zij zorgen via Twinq bijvoorbeeld voor de betaling van een factuur.

Aan de andere kant zit de beheerder, deze voert de gehele (financiële) administratie via Twinq. Begrotingen, jaarrekeningen en onderhoudsplannen zijn hier gemakkelijk in te maken. Doordat we bij een groot deel van onze opdrachtgevers te maken krijgen met Twinq, weten we hoe dit werkt en hoe dit op een slimme manier is te gebruiken.

Zodra Twinq op de juiste manier is ingericht, kan de beheerder veel overbodig werk uit handen genomen worden. Wij kennen de handigheden en weten hoe het systeem werkt. We laten u graag kennismaken met Twinq en helpen u het zo effectief mogelijk te gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?